Welkom bij Shipwreck Vintage!


Zoekt u authentieke vintage scheepsmaterialen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Verken ons unieke assortiment op onze website. Alle items zijn gebruikt en komen van over de hele wereld.

Wilt u de items liever persoonlijk bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Maasbracht, Limburg. Controleer hier onze contactgegevens en openingstijden.

Natuurlijk is ook online bestellen mogelijk, met gratis verzending voor bestellingen vanaf €100. Voor bedragen onder €100 worden verzendkosten van €7.50 berekend.

white cruise ship near dock

Onze Collectie:

We zijn enorm trots op het samenstellen van een prachtige collectie antieke lampen die de zeeën hebben doorstaan en de tand des tijds hebben doorstaan. Deze lampen hebben de avonturen en uitdagingen van het leven op open water meegemaakt, waardoor ze niet alleen objecten van verlichting zijn, maar ook dragers van een rijke maritieme erfenis.

Contact


Kwaliteit en Authenticiteit:

Elk item in onze winkel wordt zorgvuldig geselecteerd en nauwkeurig geauthenticeerd om de kwaliteit en historische betekenis te waarborgen. Wij zijn van mening dat vintage goederen uit scheepswrakken niet alleen mooi moeten zijn, maar ook echte artefacten die karakter toevoegen aan uw ruimte.

Contact

a boat sits on the side of a road
brass and silver round frame

Ontdek ShipWreck Vintage:


We nodigen je uit om onze online winkel te verkennen en de schoonheid en aantrekkingskracht van shipwreck vintage lampen te ontdekken. Elk item in onze collectie getuigt van de veerkracht van de menselijke geest en de blijvende aantrekkingskracht van maritieme geschiedenis.

Bedankt voor het bezoeken van Shipwreck Vintage. We kijken ernaar uit om onze passie met je te delen en je te helpen het perfecte stuk te vinden om je ruimte te verlichten met een vleugje verleden.

Als je vragen hebt of meer wilt weten over onze shipwreck vintage lampen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Jouw feedback en vragen zijn altijd welkom.

Dank je wel dat je deel uitmaakt van onze maritieme reis.
Thank you for visiting Shipwreck Vintage. We look forward to sharing our passion with you and helping you find the perfect piece to illuminate your space with a touch of the past.


Contact

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.